nivele de blindaj        

Exista numeroase standarde internationale acceptate pentru nivelele de protectie folosite pe plan mondial. Este important de stiut ce nivel de protectie aveti nevoie si pentru ce situatii doriti sa-l comandati. Noi va vom ajuta sa alegeti cea mai buna solutie pentru dumneavoastra si oamenii dumneavoastra.
Noi credem ca folosirea kevlar-ului, fibrelor de carbon sau a ceramicii nu sunt cea mai buna solutie, chiar daca folosirea otelului duce la cresterea greutatii masinii. Testele balistice au dovedit superioritatea otelului pentru toate nivelele de blindaj.

Masinile Bindate Noi, pe care CALAS le pune la dispozitia clientilor, nu se deosebesc cu nimic la exterior fata de cele originale, chiar daca bindajele, geamurile si alte elemente din interior le diferentiaza net.

- Rotile au montat un sistem eficient, runflat, proiectat sa mentina masina sub control si sa poata fi scoasa din zona de expunere, dupa ce cauciucurile au fost perforate prin impuscare sau alte metode.Masina mai poate sa ruleze inca maxim 50Km.

- Rezervorul de combustibil este imbracat cu un invelis de tabla balistica.

- Geamurile sunt de fabricatie speciala si au grosimi standard pentru fiecare nivel de blindaj incluzand materiale policarbonate rezistente la glont sau alte socuri produse de obiecte dure.

- Blindaj de protectie la usi, integrat in structura masinii, si care se suprapune peste zonele de sticla din usi sau parbriz.

- Blindarea integrala in cazul masinilor V.I.P. si a celor de interventie, sau partial in cazul masinilor de transport valori.

- Materialele balistice folosite au fost proiectate, testate si garantate de organismele internationale abilitate, pentru care asiguram documentatia necesara.

Va punem la dispozitie tabelul cu denumirea si nivelele de rezistenta pentru diferite calibre de arme, cele mai utilizate.
Masini blindate - Nivele de blindajMasini blindate - Nivele de blindajMasini blindate - Nivele de blindaj


home  |  masini blindate noi  |  masini blindate folosite  |  nivele de blindaj  |  contact
Imaginile si informatiile prezentate pe site au caracter pur informativ
Edris Webdesign © Copyright CALAS