masini blindate noi        

Masinile blindate noi sunt proiectate pentru a oferi securitate maxima in conditii de performanta si confort, atat cat proiectantul a considerat necesar. Dar noi oferim mai mult, atat cat beneficiarul masinii doreste.
CALAS, confirma pentru masinile noi pe care le ofera, nivele de protectie in acord cu legile europene in vigoare, pentru care se folosesc materiale transparente, geamul blindat, fabricat in Marea Britanie, si pentru care ofera rapoarte complete pentru testele balistice. Toate modelele de masini care trec prin procesul de blindare sunt dezasamblate complet si urmeaza un parcurs de montaj, vopsire si finisare, care nu difera cu nimic intre masinile de transport valori sau V.I.P.
Tot ce reprezinta noutati de ultima ora in domeniul securitatii si sigurantei personalului, este testat, verificat si folosit, pentru ca rezultatul sa fie pe masura asteptarilor viitorului proprietar.

In clasa masinilor blindate de transport valori noi oferim urmatoarele marci: Volkswagwn T5, si Volkswagen T6, cu motorizari la cerere.

CU NOI LA SIGUR
Din oferta noastra:

VOLKSWAGEN »  T5  


home  |  masini blindate noi  |  masini blindate folosite  |  nivele de blindaj  |  contact
Imaginile si informatiile prezentate pe site au caracter pur informativ
Edris Webdesign © Copyright CALAS