masini blindate folosite        

Masinile Blindate pe care le importam si sunt deja folosite, trec printr-un regim complex de reparatii, inlocuiri de piese si subansamble, atat cat este necesar pentru ca autospeciala blindata sa poata indeplinii misiunile pentru care a fost construita. Masinile sunt de fabricatie germana, si sunt echipate cu mecanisme, sisteme si aparatura necesara protectiei echipajului, a sumelor transportate, si posibilitatii de riposta imediata in fata oricarei agresiuni externe. De aceea nu lipsesc din dotarea oricarei masini blindate cateva elemente esentiale cum sunt: geamurile si parbrizul blindat, usile, tavanul, contraaripile, podeaua, zona de ecluza si zona seifului. De asemenea inchizatorile usilor sunt dublate de zavoare masive sau de inchideri electromagnetice, sigure si eficiente. Comunicarea cu exteriorul se face prin intermediul telefoniei mobile si a statiilor de emisie receptie, la care se adauga gps-ul, foarte util la urmarirea si pozitiionarea in trafic a masinii.

Oferim spre vinzare masini cu vechime intre 1 - 10 ani, fabricate de Apprich Secure, Hartmann sau Stoof, toate companii germane cu o veche traditie in productia de masin blindate.
Oferta permanenta este de Volkswagen T5, toate cu motorizare turbo diesel.
Asiguram actele originale ale producatorului, acte de import, service si garantie.
Plata se face prin banca, cu un avans de 30% la incheierea contractului, restul sumei se va achita la predarea masinii, sau se pot stabili si alte variante de plata, prin negociere directa.

CU NOI LA SIGUR
Din oferta noastra:

VOLKSWAGEN »  T5  


home  |  masini blindate noi  |  masini blindate folosite  |  nivele de blindaj  |  contact
Imaginile si informatiile prezentate pe site au caracter pur informativ
Edris Webdesign © Copyright CALAS